به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در جلسه کارگروه زن و خانواده اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، اظهار داشت: اسلام اهمیت فوق العاده ای برای تحکیم پایه های خانواده قائل است، زیرا اگر نهاد خانواده از استحکام خوبی برخوردار باشد، ما شاهد انسجام اجتماعی و استحکام نظام سیاسی جامعه اسلامی خواهیم بود.
وی ادامه داد: خانواده سنگ بنای اجتماع و حکومت و نظام سیاسی است و افرادی که در سطوح مختلف نظام قرار می گیرند کسانی هستند که در خانواده تربیت می شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم، با اشاره به رسالت کارگروه زن و خانواده در جهت تقویت بنیان خانواده، اظهار داشت: نخبگان باید آموزه های دینی مرتبط با نهاد خانواده را به دانش تبدیل کنند تا آسیب های احتمالی رفع شود.
حجت الاسلام والمسلمین اسکندری اضافه کرد: از اعضای این کارگروه انتظار می رود که در مورد مسائل اخلاقی و حقوقی با هم تضارب افکار داشته و از لا به لای آموزههای دینی، راهبردها و راهکارهای عملی رفع آسیب ها را استخراج کرده و در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی قرار دهند تا اجرای این راهبردها به تحکیم نهاد خانواده منجر شود.
وی، زندگی پیامبر اکرم(ص) و امیرالمومنین(ع) را الگوهای بسیار سازنده و ارزشمندی برای خانواده های اسلامی دانسته و تاکید کرد: کارگروه زن و خانواده می تواند با دعوت از صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی، برگزاری نشست های علمی و استفاده از نظرات مراجع تقلید و علما و متفکران اسلامی، منشور خانواده از دیدگاه اسلام را منتشر کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم افزود: این کارگروه می تواند اتاق فکری برای رسیدن به راهبردها و راهکارهای عملی زندگی اسلامی در محیط خانواده باشد.
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان قم، وی نقش رسانه ملی را در ارائه الگوی اسلامی زندگی مهم دانسته و تصریح کرد: گرچه بعضی از برنامه های رسانه ملی فرهنگ تجمل گرایی و... را ترویج می دهد، اما این رسانه فراگیر می تواند بهترین نهاد برای معرفی الگوی اسلامی باشد.